Foodblogerky v KARE Café
Dorazila Katka ze Smooth cooking, Lucka z To mi chutná, Gábina z PG foodies, Romana z blogu Na skok v kuchyni, nastávající rodiče Markéta a František z Neplecha na plechu, Ivana z Cat and cook, Svatava Coolinarka, Jarmila z blogu Jarmilasweet a také fotografka Lucie z Nesta.
Stylové menu od šéfkuchaře Marka
Náš šéfkuchař Marek Pel stál před velkou výzvou vytvořit menu pro blogerky, které pravidelně navštěvují různé rauty, food workshopy a festivaly, kde si pochutnávají na vybraných lahůdkách. Nakonec pro ně připravil sladěné čtyřchodové menu, dokonce počítal i s veganskou variantou.
Předkrm
Jako předkrm opekl masitá rajčata na medu a podával je s mozzarellou v bylinkách, výhonkovým salátem a balsamico kaviárem.
Polévka a hlavní chod
Po okurkové polévce s ořechovou pěnou následovala vepřová panenka sous-vide s shi-take a portobellem.
Dezert
Nakonec si všichni pochutnali na bazalkové panna cottě s levandulovou zmrzlinou.
Vyhovíme všem
Veganskou verzí byl cizrnový hummus jako předkrm, raw tacos s pohankovou, avokádovou a rajčatovou náplní jako hlavní chod a sladkou tečkou malinová panna cotta s mangovým sorbetem.
Blogerky a bloger fotili na Instagram, natáčeli videa na Snapchat, všechno si dokumentovali a společně se bavili. Prošli si také showroom s nábytkem a doplňky, zaujalo je nejen designové nádobí, ale i masivní dřevěné stoly.
Nakonec jsme pro ně měli výzvu, aby na svých blozích připravili vlastní verzi některého chodu, který ten večer ochutnali. Jsme moc zvědaví, určitě se s vámi o recepty podělíme.